Hus til leie
Charly-stua
på Fredvang i Lofoten

Hus til leie - Charly-stua

Lofoten Torvmuseum på Fredvang har et gammelt tømmerhus fra rundt 1900 tallet. Huset er flyttet fra Værøy til Fredvang i 1927 og så til Lofoten Torvmuseum i 2011. I gamle dager var det helt vanlig at når folk flyttet at de tok sine hus med seg. Så vi kan si at dette huset lukter av historie og nostalgi og mange av de ting som er i huset har hver sin historie og gjør at huset får sjel. Huset formidler hvordan en fiskerbonde bodde rundt år1900.

Huset har 2 soverom i 2 etasje med 6 senger med muligheter til flere. 1 etasje består av gang,kjøkken og stue. I stuen er det en brenselovn til oppvarming av huset. Det er ingen elektrisitet. Det er innlagt kaldt vann. Kjøkkenet er komplett med kjøkkenutstyr og gass for koking til mat. Charly-stua er ca. 150 meter fra fylkesvei. Det er toalett 50 meter fra huset.

Ved å bo i dette spesielle nordlandshus så bor du på et museum som formidler historien om hvordan fiskerbonden bodde og jobbet. Du vil også bo et steinkast til fjellet med de muligheter det har. Disse fjellene på Fredvang som ligger på Moskenesøya vil også sansynligvis bli en del av Lofotodden Nasjonalpark som vil gjøre dette området meget atraktivt.

Vi ønsker deg/dere velkommentil et uforglemmerlig opphold i Charly-stua, et minne for livet. Klikk her for nærmere informasjon.

Informasjon / Information:
(+47) 90 98 43 51


ENGLISH

Fredvang og Krystad Bygdelag,  v/ Leif N Solhaug, 8387 Fredvang. Tel.: (+47) 916 76 044 - post@lofoten-torvmuseum.no

Webdesign: Datadesign, Robert Walker, 8392 Sørvågen